توی کلاس عشق پرسپولیس دو عشق پرسپولیسی در فاصله یک هفته دو عشق رفتن و دیگه حاضر نیستن.
یادمه وقتی مدرسه میرفتم و کوچیک که بودم وقتی اون همکلاسیم که بیشتر از همه باهاش رفیق بودم ، وقتی غایب بود ، اون روز تا زنگ آخر خیلی برام دلگیر و غم انگیز میبود. چرا که تنها کسی که باهاش راحت بودم و درد و دل میکردم و حالم باهاش خوب بود ، همون هم کلاسیم بود.خب بالاخره هم بازی و هم کلاسی و به اصطلاح رفیق گرمابه گلستان هم بودیم فارغ از هم کلاسی بودن و همه خبط و خطاهامون هم با هم بود.
الان که یه کم بزرگتر شدیم هم زندگی هم برامون همین فرمت و شکل رو داره ولی کسایی که باهاشون خاطره سازی و خاطره بازی میکنیم از پیشمون میرن ؛ به همون اندازه و چه بسی بیشتر دلمون میگیره . 
#مهرداد_میناوند و #علی_انصاریان دو تا بازیکن سابق تیم فوتبال محبوبم پرسپولیس در فاصله یک هفته جونشون رو به علت ابتلا به پاندمی ویروس کرونا از دست دادن و من در این یک هفته و دقیق تر بخوام بگم از زمان بستری شدن این دو عزیز حالم آشفته شد و خبر درگذشتشون به شدت غمگین و اندوهگینم کرد. تا حدی که حس نوشتن نداشتم.
خیلی وقته حال دل همه بهم ریخته . کسایی که باید بمیرن نمیمیرن . و کسایی که دوست نداریم حالشون بد شه چه برسه اینکه بمیرن ، میمیرن و این بدترین چیزی که میشه اتفاق بیوفته که متاسفانه رخ داده.

میگن مرگ کسی رو از خدا نخواید . ولی من واقعا از صمیم قلبم مرگ کسی که از روی خرفتی و حماقتش باعث از بین رفتن جون دو نفر که دوسشون داشتم شده رو دارم و امیدوارم این پیر خرفت ابله بی شرف و مریداش هر چه زودتر زیر خروارها خاک چال بشن .

به امید خدا و به حق ناله ها و بی قراری های مادر مهرداد میناوند و علی انصاریان ؛ نسل این افراد احمقی که باعث جلوگیری از خرید واکسن شدن ، کنده بشه . 

روح مهرداد میناوند عزیز و همچنین علی انصاریان عزیز شاد و برای همه ی اعضای خانواده معظم پرسپولیس آرزوی تندرستی و شادکامی دارم (چشم بد از همه ی اعضای خانواده پرسپولیس دور)♥

پنجشنبه 16بهمن99 - چند ساعت پس از درگذشت علی انصاریان و هشت روز پس از درگذشت مهرداد میناوند.

میناوند و انصاریان غایب

چه چیزی بدتر از این ؟

رضا نظری چارلی چاپلین گیلانی

هم ,میناوند ,انصاریان ,، ,مهرداد ,رو ,مهرداد میناوند ,علی انصاریان ,یک هفته ,میناوند و ,کسایی که

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دستپخت ویژه ایرانی پیمانکاری سنگ مالون طراحی سایت و بهینه سازی "سایت کد" افسانه مووی سردار سپهبد پاسدار شهید حاج قاسم سلیمانی(طراح رضا رحمانی ) آرموو رضوان مشاور و مدرس بازاریابی فروش و برند- مشاوره مدیریت-مدرس مذاکره CRM پایگاه مطالب علمی فلزیاب ارزان قیمت